top
logo
Български (България)English (United Kingdom)

Кой е онлайн

We have 71 guests online

Guarded by Plagiarisma.NetСтажантска програма във фирма Top Mix
There are no translations available.

Стажантската програма в TOP MIX

 

Име на фирмата:TOP MIX

Бизнес сектор: Производство на комбинирани и допълващи фуражи

Кратко представяне:

ТОП МИКС е компания за производство на комбинирани фуражи. Вече повече от тринайсет години се стреми да отговори и на най-високите изисквания на своите клиенти. В края на 2011 година компанията съвместно със световния лидер във фуражната промишленост Бюлер, приключиха проект за над 9.5 милиона лева и понастоящем ТОП МИКС разполага с най-модерния производствен комплекс в България.

ТОП МИКС е доказана и разпозната марка на пазара, съчетаваща качество на продукцията, удовлетворение у своите клиенти, стремеж за постигане на оптимални резултати при фермерите – висока продуктивност при ниска себестойност на животинската продукция. Чрез професионално отношение екипът на организацията се стреми винаги да отговори и на най-високите изисквания на пазара.

В ТОП МИКС, нашата визия е „Да дадем думата на животните”. Това символизира нашето призвание към фермерите, да дадем най-нужното, от което се нуждаят техните животни. За да можем да следваме нашата бизнес стратегия, се стараем да привличаме перспективни и мотивирани хора към нашия екип.

Адрес:Панайот Хитов 14

web: http://topmix.org/

 

Информация за работната позиция/стажантската програма

Описание: Тази година ТОП МИКС стартира стажантска програма, насочена към млади специалисти, завършващи или скоро завършили висшето си образование. Като стажант Вие ще имате възможността да придобиете теоретични и практически знания и умения, както за дейността на компанията, така и за целия отрасъл. Програмата е с продължителност ……. месеца, в рамките на които Вие ще преминете през всички основни отдели: „Маркетинг”, „Продажби”, „Производство”, „Логистика”, „Финанси”, придобивайки ценна подготовка за преминаване от университетската среда към професионална реализация.

Стажантите ще бъдат наемани при регламентирани условия на труд, с гарантирано месечно трудово възнаграждение и допълнителни социални придобивки.

 

След изтичане срока на програмата в зависимост от Вашето представяне и нашите възможности, бихме могли да Ви предложим постоянна работа.

 

Работна сфера: „Маркетинг”, ”Продажби”, „Финанси”,” Логистика”и ”Производство”

 

Месторабота: Сливен

 

Изисквания:

Tехническо, инжинерно и икономическо образование, с насока животновъдство;

 

Студенти с магистърска степен или последен курс от бакалавърска степен, специалност „Зооинжинерство”, ”Техника и технологии”, ”Икономика и управление на бизнеса”, ”Предприемачество и иновации”;

 

Умения за работа в екип;

Инициативност;

Организаторски способности и умения;

Toчност и отговорност;

Внимание към детайлите;

Умение за приоритизиране на задълженията;

Способност да установява контакт с клиенти;

Владеене на MS Office;

Владеене на Английски език.

 

Работно време: 8:00-17:00

 

Вид заетост: Пълно работно време

 

Възнаграждение: Платен

 

Документи за кандидатстване: CV и Мотивационно Писмо

 


bottom
top

Популярни

Квалификация и СДО

Студентска организация

КСК 2017-2018


bottom

Факултет "Техника и технологии" - Ямбол, ул.Граф Игнатиев №38 Copyright © 2008-2014